Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Mer information om våra bildekaler

Bildekaler smyckar bilen på flera olika sätt. Antingen är du ett företag som vill exponera din logotyp och kontaktuppgifter eller så är du en privatperson som vill pimpa bilen med något annat än bara lack.

Vi erbjuder ett brett sortiment av dekaler till bil av alla slag. Skapa de enkelt i valfri design. Dekalerna är enkla att montera och ta bort.

Marknadsför ditt företag på ett enkelt och prisvärt sätt

Dekaler är ett enkelt, effektivt och prisvärt sätt att marknadsföra ditt företag, butik eller tjänst på. Ditt varumärke synliggörs för potentiella kunder med hjälp av färg, form och bild eller logotyp som smidigt kan appliceras direkt på bilen.

Bildekaler syns ofta på företagsbilar där det tydligt framgår vem bilen tillhör med företagsnamn och logotyp.

Våra dekaler till bilen kan beställas med färgad eller transparent bakgrund. Vilket alternativ som passar bäst för dig beror på var dekalen ska monteras. Vi rekommenderar att du väljer en annan bakgrundsfärg än färgen på din bil. Bildekalen kommer då att synas tydligare. 

I vårt designverktyg väljer du önskad storlek, färg och form. I vårt bildarkiv kan du välja bland befintliga bilder eller ladda upp ditt eget motiv eller logotyp.

Våra dekaler är av slitstarkt material

Våra dekaler till bilen tillverkas i självhäftande vinyl. Motivet printas i en UV-printer som garanterar hög kvalitet och hållbarhet. Materialet är avsett för både inom- och utomhusbruk och tål väder och vind. Hållbarheten på våra bildekaler är 7–10 år. Med andra ord får du bildekaler av hög kvalitet och lång hållbarhet när du beställer hos oss.

Montera bildekaler – så här gör du


Genom att följa dessa steg kan du redan nu applicera dekalen på din bil:

1. Rengör ytan där bildekalen ska sitta
Rengör bilens yta där du vill fästa dekalen. Se till att ytan är torr, slät och fri från smuts och fett innan applicering.

2. Applicera dekalen på bilen
Ta bort skyddsfilmen från dekalen och fäst den på ytan med hjälp av monteringsskrapan som skickas med i beställningen.

3. Justera
Se till att få bort luftbubblor genom att dra skrapan från dekalens mitt och utåt till dess att inga luftbubblor är kvar.

Bildekaler – till dörren, bakrutan eller framrutan?

Våra dekaler till bilen kan fästas på bilens alla ytor. De kan appliceras direkt på bildörren eller på bilrutan. Hos oss finns det möjlighet att utforma bakrutedekaler, framrutedekaler, dekaler till epa och andra fordon. Hur du väljer att designa din beror på var bildekalen ska sitta.

Här kan du själv välja färg och form. Vi kan även konturskära din dekal, vilket är ett uppskattat alternativ för den som vill ha sin logotyp helt utan bakgrund. I detta läge bör du välja en vinyltext. Utskuren text eller bild i vinyl är ett lika populärt alternativ som många väljer att fästa på bilen.

Vanliga frågor och svar

Hur applicerar jag en dekal på bilen?

Vid låga temperaturer utomhus är det rekommenderat att värma upp ytan där dekalen ska fästas. Här kan en värmepistol eller hårtork användas. Dekalen fäster bättre och det är mindre risk att den går sönder.

Börja med att rengöra ytan där du vill fästa dekalen. Om ytan inte blir ren av vatten, så prova med exempelvis diskmedel. Se till att ytan är torr och fri från fett och smuts innan du påbörjar monteringen. Dra försiktigt av skyddsfilmen från dekalen. Använd monteringsskrapan som följer med i beställningen och skrapa försiktigt från dekalens mitt och utåt för att få bort eventuell vätska eller luftbubblor.

Kan jag trycka min företagslogga på en dekal?

Ja. Du kan skapa unika bildekaler med tryck för att synliggöra ditt varumärke eller företag. Ladda upp ditt motiv eller din företagslogga direkt på hemsidan och designa enligt egen önskan. 

Håller bildekalerna för tvätt?

Ja. Dekaler till bil tillverkas med digitaltryck och förses med ett skyddande laminat. Detta gör att bildekalerna blir slitstarka, tåliga och håller för biltvätt.

Hur får man bort dekaler på bilen?

För att undvika skador på billacken bör dekalen värmas upp innan den avlägsnas. Detta kan göras med hjälp av en hårfön som minskar risken att skada lacken eller varmt vatten från en lågtrycksspruta. Prova till en början att försiktigt dra av dekalen i hörnen. Värm ännu mer eller fortsätt spreja med varmt vatten om bildekalen inte lossnar.

Behöver du många dekaler?

Saknar du någon dekal eller vill du ha hjälp att ta fram många dekaler? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna!

Skyltar till bilen

Andra som har köpt dekaler till bilen har även handlat bilskyltar och barn i bilen skyltar.

Vi har fler dekaler utöver bildekaler, se: varningsdekaler, påbudsdekaler, golvdekalerbranddekalermiljödekalerbåtdekaler. Se samlade dekaler här.

Vad tycker våra kunder?