Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

I samarbete med Mind har vi startat kampanjen #detsynsinte. Vi vill tillsammans med Mind öka kunskapen om och minska skammen kring psykisk ohälsa.

Mind är en ideell organisation som har som sin vision att:

arbeta för ett samhälle som uppmärksammar och aktivt motverkar psykisk ohälsa, där personer med psykisk ohälsa blir respekterade och får det stöd de behöver, och där ingen tar sitt liv.

De flesta av oss känner någon som har drabbats, så också vi.

Vår historia

Skyltmax grundades i maj 2008 av de två kusinerna David Engstrand och John Eskilsson. David med bakgrund inom programmering hade upptäckt att möjligheten att beställa skyltar via nätet var begränsad. Han framförde till John idéen om att låta kunden designa sina skyltar via internet. Innan John hade hunnit tänka igenom affärsidén hade David redan färdigställt programvaran och köpt den första skyltmaskinen. Han var sådan David, spontan och dedikerad i det han tog sig för. Företaget skyltmax.se växte i snabb takt.

Utåt sett såg allting väldigt bra ut, men det var inte hela sanningen. Något år efter starten drabbades David av psykisk ohälsa. Sjukdomen förändrade hans liv. Han blev på många sätt bestulen på själva meningen med livet. Efter två år med sjukdomen avslutade David själv sitt liv. Vi minns David som han var, och vi saknar honom.

Dekaler som gör skillnad

Vi vill hedra David och alla andra som lider i det tysta med vår kampanj, #detsynsinte.

När allt verkar bra utåt kan det vara annorlunda på insidan. Psykisk ohälsa är en sjukdom som vi fortfarande har svårt att prata högt om och som ofta inte syns. Därför vill vi göra det synligt med hjälp av våra dekaler, #detsynsinte.

Köp din dekal idag. Hela beloppet går till organisationen Mind.


Transparenta dekaler - gör det osynliga synligt

Välj antal dekaler och lägg i kundvagnen.

Liten

35x35mm

40krinkl. moms

Lägg i kundvagnen

Mellan

55x55mm

80krinkl. moms

Lägg i kundvagnen

Stor

95x95mm

120krinkl. moms

Lägg i kundvagnen

Liten

35x35mm

40krinkl. moms

Lägg i kundvagnen

Mellan

55x55mm

80krinkl. moms

Lägg i kundvagnen

Stor

95x95mm

120krinkl. moms

Lägg i kundvagnen

Vad tycker våra kunder?