Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Vår vision och våra värderingar

Vi är Skyltmax

Vi drivs av att skapa enkla lösningar som tillgodoser dina behov. Vi digitaliserar skyltbranschen och vill kunna erbjuda dig ett så brett sortiment som möjligt till bra priser med snabba leveranser. För att hela tiden ligga i framkant och vara nytänkande måste vi vara nyfikna, ansvarstagande och tillmötesgående. Vårt verktyg Skyltomaten gör att du kan beställa skyltar precis så som du vill ha dem – det är vårt främsta bidrag till att revolutionera denna bransch. 

Så kliv in i vår skyltvärld, utforska nya kombinationer av material, motiv och fästmetoder – men först får du gärna läsa om vår vision och våra värderingar. Det är de som styr det vi gör här i Skyltmaxhuset i Landvetter, öster om Göteborg.

Vår vision

Vår vision är att vara det enklaste och mest ansvarsfulla alternativet för beställning av skyltar online.

Våra värderingar

Våra tre värdeord är en naturlig del i vår företagskultur och vägleder oss i allt vi gör.

Enkelt

Vi tror på enkelhet i alla dess former. Det ska vara enkelt att bli kund hos oss, beställa och kommunicera med oss. Vi strävar hela tiden efter att skapa enkla och användarvänliga lösningar som tillgodoser våra kunders behov, samtidigt som vi vill göra det dagliga arbetet smidigt och effektivt med enkla och okomplicerade arbetsprocesser.

Ansvarsfullt

Vi vill agera ansvarsfullt i allt vi gör. För oss är det en självklarhet att ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar samhället, därav jobbar vi med klimat- och hållbarhetsfrågor (CSR) och engagerar oss genom kampanjer och olika samarbeten. Vi vill vara ett ansvarsfullt, tryggt och hållbart alternativ. Läs mer om vårt CSR-arbete här.

Omtänksamt

Vi bryr oss om och respekterar varandra, våra kunder och vår omvärld. Du som kund ska alltid få den hjälp du behöver och känna dig trygg och nöjd när du handlar av oss.

Vad tycker våra kunder?