Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om barnvagnsskyltar

De senaste åren har det blivit mycket populärt att pryda barnvagnen med en så kallad barnvagnsskylt. En sådan skylt ser ut som en registreringsskylt till bilen men hängs på barnvagnen och skapas med valfri text. Det vanligaste är att barnvagnsskylten visar barnets namn, men självklart är det fantasin som avgör vilken text som ska förmedlas till omgivningen.

Att sätta fast en barnvagnskylt på barnvagnen handlar både om att visa omgivningen vad barnet i vagnen heter samt att skapa en mer personlig prägel på barnvagnen. Förutom att skriva barnets namn på skylten är det vanligt att ha en mindre symbol eller bild på skylten.

Personliga barnvagnsskyltar

Eftersom barnvagnsskyltar liknar registreringsskyltar till bilar väljer många att skriva barnets födelsedatum där skattemärket annars sitter. Andra alternativ är att ha EU-symbolen eller en svensk flagga. Detta gör att skylten till barnvagnen efterliknar bilens registreringsskylt så mycket som möjligt.

Andra väljer att lyfta fram barnets intressen med en bild på exempelvis en boll eller en seriefigur. Varför inte visa hur älskat barnet är genom att ha ett stort hjärta på skylten? Det går även bra att skriva barnets smeknamn på skylten, för att addera ännu mer personlig karaktär. Däremot är det viktigt att vara medveten om att smeknamn kan ändras snabbt över tid eller misstolkas av omgivningen.

Skapa din egen personliga skylt till barnvagnen genom att välja färg, form, text och figurer. Låt skylten spegla ditt barns intressen, födelseår eller personlighet.

Vad tycker våra kunder?