Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om covid-19-skyltar

Utforma egna corona-skyltar eller ladda ner färdigt material direkt från Folkhälsomyndighetens hemsida. Där hittar du information om hur man skyddar sig själv och andra från smittspridning.

Att tvätta händerna, använda handsprit, hosta och nysa i armvecket och hålla avstånd har nog aldrig varit viktigare. För att förebygga och stoppa smittspridningen av coronaviruset eller covid-19 i samhället ska man följa de riktlinjer och rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten.

Att nå ut med informationen till samhällets alla delar, på olika språk och i olika kanaler är oerhört viktigt. Covid-19-skyltar med tydliga instruktioner om hur man ska tänka och förhålla sig kan göra skillnad.

Covid-19-skyltar

En coronaskylt eller covid-19-skylt kan utformas på olika sätt beroende på vad du vill förmedla. På vårdmottagningar och sjukhus kan besökare eller patienter till exempel mötas av en covid-19-skylt eller corona-skylt i entrén med texten ”Om du har feber, hosta eller andra besvär från luftvägarna ber vi dig vänta utanför”.

På toaletter kan man hitta covid-19-skyltar som i olika steg visar hur man ska tvätta händerna för att bli av med smittämnen. Tydliga bilder kan underlätta för att mottagaren att bättre ta till sig budskapet.

Corona-skyltar kan utformas helt enligt egen önskan, i valfritt material, färg, form, typsnitt och med symboler eller bilder som förtydligar och förenklar för mottagaren.

Vad tycker våra kunder?