Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Vit fasadskylt i aluminium | Skruv med skruvhatt

Aluminiumskyltar, 190x300 mm, Aluminium, Skruv med skruvhatt

541.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Aluminiumskyltar

Bredd:

190 mm

Höjd:

300 mm

Tjocklek:

1,5 mm

Material:

Aluminium

Fästmetod:

Skruv med skruvhatt

Produktbeskrivning

En fasadskylt, eller fasaddekor, är ett utmärkt sätt att synas med sitt varumärke för förbipasserande. Stor som liten. En fasadskylt informerar och visar upp ditt företagsnamn för allmänheten både på kort och långt håll. Kort och gott gör fasadskyltning din fastighet helt unik.

Du kan designa din egen fasadskylt utifrån dina behov via Skyltomaten. Här bestämmer du bland annat själv material, text, bild och storlek så att det passar så bra in på dina användningsområden som möjligt.

Innan du beställer fasadskyltning är det viktigt att tänka på att det krävs bygglov för att få sätta upp större fasadskyltar inom planlagt område. Hör av dig till byggnadsnämnden i din kommun för att klargöra vad som gäller för just din fastighet.

Konturskurna fasadskyltar

De konturskurna fasadskyltarna är ett populärt alternativ för att synas. Du kan designa din konturskurna skylt i storlekar från 15 mm till 560 mm, vilket ger dig möjlighet att verkligen sätta företagets prägel på fasaden. Materialet består av akrylplast som är rep- och UV-tåligt vilket lämpar sig utmärkt för utomhusbruk.

Fasadsiffror

Fasadsiffror sätter du ut på fasaden för att visa vilket nummer fastigheten har. De bör vara väl synliga och i kontrast mot färgen på fasaden.

Här kan du välja mellan bland annat konturskurna skyltar eller skyltar i emaljliknande stil, oftast med vit text på blå bakgrund. Om du är ute efter lite enklare husnummerskyltar till din bostad hittar du även det hos oss.

Fasadskyltar i aluminium

En fasadskylt i aluminium, eller plåtskylt, är också populärt då materialet är både hållbart och väderbeständigt. En aluminiumskylt förväntas hålla i cirka 7-10 år utomhus. Ett bra alternativ för ett företag, en butik eller annan fastighet ska tåla både väder och vind.

Våra plåtskyltar har en tjocklek på 1,5 mm, vilket är standard, och kan beställas i storlek mellan 70 x 30 mm upp till 2000 x 1200 mm.

Så fäster du en skylt med skruv


Fasadskyltar i akryl

En akrylskylt är oftast lite mindre och ger ett professionellt intryck mot kunden. Akrylskyltarna kan sitta både inomhus och utomhus och har lång livslängd. Det vanligaste användningsområdet för en fasadskylt i akryl är att låta den sitta precis vid entrén och presentera företaget för kunden där.

Det är helt enkelt ett bra alternativ om du vill skapa en exklusiv känsla på fasaden.

Fasadskyltning i plast

Om du vill ha en fasadskyltning i plast har du stora möjligheter att designa utefter ditt eget behov. Även våra plastskyltar är UV-stabila och tåliga mot väder och vind. Fördelen med en plastskylt är framförallt vikten samt de många tillgängliga fästmetoderna du kan välja mellan.

Så sätter du upp din fasadskylt

Vilken fästmetod du använder dig av beror mycket på vilken typ av fasadskylt du vill ha. Vi har bland annat självhäftande tejp, väggdistans, skruv eller skruvhatt.

Om du har några frågor kring hur du fäster din fasadskylt på fastigheten är du välkommen att ringa eller maila vår kundservice.

Beställ offert på fasadskyltar

Vill du veta mer om vilka möjligheter du har hos oss och vad det kan kosta just dig med en fasadskylt är du välkommen att skicka en offertförfrågan helt kostnadsfritt. Vi är flexibla och lösningsorienterade. Du har din offert på mailen inom en arbetsdag från det att du skickar iväg en offertförfrågan.

Till offertförfrågan

Vad tycker våra kunder?