Plåtskyltar

Skapa din egen plåtskylt med valfri text och design, eller välj från våra färdigdesignade exempel.

Enkelt att beställa
Snabb leverans
Låga priser
Nöjd kund-garanti
100% klimatkompenserat

Populära exempel av plåtskyltar

Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminiumskyltar

300 x 150 mm, Aluminium

451.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 4.5.1

Aluminiumskyltar

425 x 220 mm, Aluminium

684.00 kr inkl. moms

Anpassa
Created with Fabric.js 4.5.1

Aluminiumskyltar

380 x 120 mm, Aluminium

544.00 kr inkl. moms

Anpassa
Created with Fabric.js 1.7.17 EKEDALSVÄGEN 2 8

Aluminiumskyltar

150 x 150 mm, Aluminium

371.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminiumskyltar

210 x 297 mm, Aluminium

536.00 kr inkl. moms

Anpassa
Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminiumskyltar

400 x 200 mm, Aluminium

645.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminiumskyltar

195 x 130 mm, Aluminium

341.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminiumskyltar

400 x 280 mm, Aluminium

846.00 kr inkl. moms

Anpassa
Created with Fabric.js 1.7.12 GRILLNING FÖRBJUDEN

Aluminiumskyltar

350 x 250 mm, Aluminium

658.00 kr inkl. moms

Anpassa

Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om plåtskyltar

För dig som söker efter plåtskyltar med egen text har hittat rätt. Plåtskyltar är ett utmärkt alternativ för den som söker ett stabilt och hållbart material som ska sitta ute länge och tåla väder och vind. En plåtskylt har en mängd användningsområden.

Den lämpar sig för både inomhus och utomhus användning och kan exempelvis sättas upp som en dörrskylt, en WC-skylt, en reklamskylt, en brevlådeskylt eller företagsskyltar av olika slag.

Våra plåtskyltar eller aluminiumskyltar tillverkas med fyrfärgstryck i en UV-printer och förses sedan med ett skyddande laminat. Med en tjocklek på 1,5 mm är de stabila och hållbara. Skyltarna designar du efter egen önskan och behov direkt på hemsidan. 

Plåtskyltar för utomhusbruk

Våra aluminiumskyltar tillverkas med färgtryck i en UV-printer och förses med ett skyddande laminat. Laminatet skyddar mot solens strålar. Detta gör också plåtskyltar lämpade för utomhus användning. Hos oss kan du designa eleganta skyltar i modern tappning eller i vintage-style. Hos oss hittar du en mängd designmöjligheter där du själv bestämmer layouten. 

Plåtskyltar eller skyltar i aluminium är perfekta som företagsskyltar och kan beställas som nummerplåtar, kameraövervakningsskyltar eller gatuskyltar. För dig som vill att skylten ska synas i mörker kan beställa reflekterande aluminiumskyltar eller plåtskyltar. Med tanke på hållbarhet och stabilitet är de oerhört populära, både bland företag och privatpersoner.

Designa din egen skylt i plåt eller låt dig inspireras av våra exempelskyltar. Du kan ladda upp valfritt motiv eller logotyp i Skyltomaten, lägga till text, välja färg och mycket annat. Skyltomaten erbjuder en mängd valmöjligheter där du bestämmer designen. Behöver du en speciell färgkod för företagets grafiska profil? Inga problem, i Skyltomaten kan du lägga in önskad färgkod samt förstora och förminska bilder efter egen önskan.

Utforma egna plåtskyltar

Vill du ha din plåtskylt rund, oval, fyrkantig eller rektangulär? Skyltens form kan ha en betydande roll. Det finns verksamheter som måste följa vissa riktlinjer när det gäller företagets profil. Färg, form och storlek bör man då ha i åtanke. I Skyltomaten kan du testa dig fram med layouten och se vad som passar bäst.

Vi erbjuder olika typer av fästmetoder, vilket gör att du kan fästa skylten efter egen önskan. En företagsskylt kan till exempel sättas upp utifrån en vägg med vårt flaggfäste. En dubbelsidig skylt gör att den syns från båda håll och det blir lättare för besökare eller kunder att hitta. Skylten kan skruvas upp på en vägg med skruv eller väggavstånd, eller tejpas upp med vår dubbelsidiga tejp. Du väljer enkelt till fästmetod i Skyltomaten.

Vi erbjuder mängdrabatt vid större beställningar, ju fler skyltar som beställs desto högre blir rabatten. Denna dras sedan automatiskt av i Skyltomaten.

Vad tycker våra kunder?