Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om Fastighetsägare & BRF

Vi erbjuder skyltar till fastighetsbolag i hållbara material som passar till er fastighet, både för inom- och utomhusbruk. Skyltarna till fastighetsbolag kan användas som information, vägvisning eller uppmärkning för elskåp, husskyltar, WC-skyltar, parkeringsskyltar och mycket mer.

KONTAKTA OSS!

Har du frågor kring produkter till ditt fastighetsbolag, din order eller vill ha personlig service? Hör av dig till oss. Vi hjälper dig hela vägen!

KOSTNADSFRI OFFERT

Skicka in dina önskemål till oss, så hör vi av oss inom 24h med ett pris och förslag.

Utomhusskylt till fastighetsbolag

Låt ert fastighetsbolag stå ut från mängden! Vi har flera snygga och moderna företagsskyltar till fastigheter. Vi har företagsskyltar till fasaden bland annat graverad plast och akryl. Akrylskylten kan du få både som transparent eller med en frostad finish. Välj till fästmetod "väggavstånd" för en ännu mer exklusiv känsla till ditt fastighetsbolag.

Utomhusskylten till fastighetsbolaget kan du enkelt utforma efter dina egna behov och göra personliga till företaget i Skyltomaten.

Viktiga fastighetsskyltar

Nödutgångsskyltar

Skyltar för nödutgångar är viktiga och kan rädda liv. Nödutgångsskyltar med texten ''Nödutgång får ej blockeras'', eller skylt som visar vart nödutgången finns är exempel på nödutgångs-skyltar. Nödutgångsskyltar med bild istället för text är vanligt förekommande, vilket underlättar för de som pratar ett annat språk.

Skyltar som visar vart brandsläckaren, uppsamlingsplats eller första hjälpen-skyltar finns - med bild eller text är också en vanligt förekommande skyltar.

Våra nödutgångs-skyltar är inte efterlysande, använd dessa som komplement till efterlysande skyltar.

Säkerhet- och varningsskyltar

Vi har säkerhet- och varningsskyltar till ert fastighetsbolag. Skyltar som visar att inom visst område måste skyddskläder bäras såsom skyddshjälm eller säkerhetssele. Vi erbjuder även varningsskyltar som informerar om brandfarliga ämnen eller att klämrisk finns.

Dessa typer av fastighetsbolagsskyltar finns i flera olika material och utföranden. Kika runt bland våra exempel skyltar och få inspiration.

Parkeringsskyltar för fastighetsbolag

Behöver ni märka upp parkeringsplasterna i närheten av fastigheten? Här finner ni alla typer av parkeringsskyltar såsom parkering förbjuden, parkeringsskyltar för elbilar, privatparkering och parkering för besökande.

Till parkeringsskyltar erbjuder vi parkeringsstolpar med stolpmontage, vägghängda och parkeringsskyltar med självhäftande tejp.

Ni kan enkelt och smidigt skapa upp er parkeringsskylt efter ert behov i Skyltomaten eller välja från våra färdiga exempel.

Numrerade märkskyltar till fastigheter

Märkskyltar är i regel små skyltar som främst har en praktisk funktion att märka upp. Numrerade märkskyltar fungerar bra att fästa på olika material och går att beställa med olika fästmetoder och design. Numrerade märkskyltar till fastigheten rekommenderar vi fästmetod med tejp eller skruv.

Skyltmärkning förekommer även på hissar, märkning av bostäder- och lägenhetshus, lokaler eller i andra situationer där märkningen ska finnas under en längre tid.

Hur beställer jag enklast?

Vet du vilka skyltar du ska ha till ditt fastighetsbolag? I vår Skyltomat kan du enkelt utforma och designa dina fastighetsbolagsskyltar själv. Genom att välja material, storlek, form, färg och fästmetod för skylten.

Vill du ha hjälp med beställningen eller beställa en större mängd skyltar? Vår kundservice hjälper dig hela vägen - kontakta oss här.

Hittar du inte det du söker?

Om du inte hittar de fastighetsskyltar som du är på jakt efter så hjälper vi dig gärna! Vi kan göra väldigt mycket inom skyltning och vår produktion kan printa det mesta. Kontakta vår kundservice så berättar de mer.

Relaterade produkter till fastighetsbolag

Märkskyltar

Dörrskyltar

Nödutgångsskyltar

Parkeringsskyltar

Utomhusskyltar 

Skyltar till fastigheter

Vad tycker våra kunder?