Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Fastighetsskylt | Svart graverad plast | Tejp

Plastskyltar gravyr, 100x20 mm, Tejp

42.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Plastskyltar gravyr

Bredd:

100 mm

Höjd:

20 mm

Tjocklek:

mm

Fästmetod:

Tejp

Produktbeskrivning

Vårt utbud är stort, både när det kommer till material och fästmetoder. Med hjälp av vårt verktyg Skyltomaten kan du göra oändligt många designer på din fastighetsskylt. Vi har allt från små märkskyltar i plast och dekaler till större fasadskyltar och reflekterande aluminiumskyltar.

Och tur är väl det. En fastighetsskylt kan vara mycket. Den kan vara inomhus och den kan vara utomhus. Den kan vara informativ, dekorativ eller finnas där i marknadsföringssyfte. Den kan sitta på kontoret, i hemmet eller på verkstaden – fastighetstyperna är många och skyltarna likaså.

Ovan hittar du ett litet urval av hur de kan se ut. Du väljer själv om du vill utgå från någon av våra mallar, använda Skyltomaten eller höra av dig till oss för tips, funderingar eller hjälp med din design.

Några av de mest populära skyltarna vi säljer till olika typer av fastigheter är dörrskyltar, entréskyltar, brevlådeskyltar, fasadskyltar, parkeringsskyltar och säkerhetsskyltar såsom markering av nödutgång, branddörr eller påbudsskyltar som anger regler och bestämmelser angående skyddsutrustning och användning av diverse maskiner.

Produktinformation för våra fastighetsskyltar

Det som är bra med en fastighetsskylt är att du kan välja fritt hur du vill att den ska se ut och fungera. Ditt syfte och behov styr vad du bör beställa. Tänk på att val av material påverkar livslängd och fästmetoder – så fundera gärna på var och hur du vill använda din fastighetsskylt.

Vissa av våra produkter är endast avsedda för inomhusbruk, exempelvis Eco-board och träskyltar. Aluminium, graverad plast, rostfria skyltar etc håller i upp till 10 år innan de slits.

Vi gör alla våra skyltar på beställning, och om du inte hittar det du söker får du väldigt gärna höra av dig till oss så kan vi förhoppningsvis lösa det. Vi har lång erfarenhet av specialbeställningar av material eller form på skyltar. Nedan hittar du de maximala mått som vi använder oss av i vårt standardsortiment.

Maximala mått

Plastskyltar (gravyr): 295 x 295 mm
Plastskyltar (färgtryck): 1000 x 1000 mm
Träskyltar: 1350 x 800 mm
Akrylskyltar: 1400 x 900 mm
Aluminiumskyltar: 2000 x 1200 mm
Banderoller: 4000 x 1250 mm
Dekaler: 1200 x 1000 mm
Vinyltexter: 3000 x 550 mm
Rollups: 2000 x 1000 mm
Magnetskyltar: 1500 x 900 mm
Märkbrickor mässing: 60 x 18 mm
Mässingsskyltar: fasta storlekar, se Skyltomaten.
Affischer: 1200 x 4000 mm
Konturskurna skyltar: 570 x 570 mm

På vår produktsida hittar du mer information om våra skyltar, så som storlek, tjocklek, livslängd, tillverkningsmetod och mer.

Om du önskar någon annan storlek än detta får du gärna höra av dig så löser vi detta.

Typer av fastighetsskyltar

Syftet med en fastighetsskylt kan vara flera, men oftast faller det in under någon av följande kategorier:

Informativa skyltar

Skyltar som ska informera är oftast olika typer av uppmärkning, dörrskyltar, skyltar som vägvisare, parkeringsskyltar, påbudsskyltar, brandskyltar eller varningsskyltar. Dessa skyltar bör skapa en tydlighet för både kollegor och gäster till fastigheten.

Dekorativa skyltar

Denna typ av skylt skapar gemytlighet och trivsel i fastigheten. Det kan exempelvis vara konturskurna skyltar på väggen, affischer, dekaler, vinyltexter med mera. Det är alltid trevligare att komma till kontoret om det ser fräscht och ombonat ut. Brukar också vara viktigt för arbetsmoralen. Det är alltid härligt att kunna vila ögonen på en snygg poster när du behöver en paus.

En snygg och fint inredd arbetsplats vill folk komma till.

Skyltar för marknadsföring

I detta fall pratar vi bland annat om fasadskyltar med logotyp, företags slogan eller värdeord eller snygga entréskyltar. Alla typer av skyltar som gör att kunder och förbipasserande får upp ögonen för ditt varumärke och skapar sig en bra bild av det.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller mail.
031-44 81 78
info@skyltmax.se

Tveka inte att höra av dig om du har funderingar. Vi har lång erfarenhet av att beställa in specifika material, skapa skyltar utöver vårt standardsortiment, hjälpa till med design och mycket mer.

Montering med skruv

Vad tycker våra kunder?