Information om Covid-19: Vi tillverkar och levererar som vanligt.

Klicka här för att börja designa din skylt

Kylskåpsmagneter

Sätt din personliga touch på hemmet med egendesignade kylskåpsmagneter. I Skyltomaten kan du utforma unika kylskåpsmagnet i valfri färg, form och storlek. Ladda upp egna bilder eller lägg till ett budskap, citat, ordspråk eller annan text. Magnetskyltar till kylskåpet är bra på många sätt. De är väldigt praktiska när man behöver fästa olika dokument, scheman, inköpslistor, kom-ihåg-lappar eller bilder på kylskåpet, men kan också fungera som en liten inredningsdetalj.

Läs mer
Börja designa din skylt

Exempel på Kylskåpsmagneter

Created with Fabric.js 3.4.0

Magnetskylt

60 x 60 mm

93 kr

Våra kylskåpsmagneter kan utformas efter egen önskan i vår Skyltomat. Vill du ha en rund, fyrkantig eller taggig skylt? En blå, röd eller gul skylt? På designsidan finns alla möjligheter att skapa just den kylskåpsmagnet du önskar. Designa en skylt med valfri text, en smiley, eller en skylt med texten ”Kom ihåg” eller ”Handla hem”. Här är möjligheterna många.

Kylskåpsmagneter av hög kvalitet

Våra starka magnetskyltar består av heltäckande magnet och tillverkas med digitaltryck i färg. Magnetmattan har en matt, UV-skyddad yta och en tjocklek på 0,6 mm. Magneterna kan beställas i upp till 900 x 1500 mm och har en minsta storlek på 10 x 30 mm. För bästa fäste, tänk på att applicera magnetskylten på rena, torra och släta ytor.

Vad tycker våra kunder?