Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Mer information om våra lägenhetsnummerskyltar

Varje lägenhet i ett hyreshus eller bostadsrättshus ska ha en skylt med ett nummer på dörren. Oftast allra högst upp i höger hörn av ytterdörren, men kan även finnas på brevlåda eller vid telefonen vid entrén om det finns en sådan. Detta lägenhetsnummer är en del av den fullständiga adressen och visar på vilken våning och var på våningen lägenheten finns.

Lägenhetsnumret har fyra siffror och de två första visar vilken våning lägenheten finns på. Entréplan börjar med 10. De två avslutande siffrorna anger var på våningen lägenheten finns. Numreringen börjar med den lägenhet som ligger till vänster om ingången eller trappan. 

Produktbeskrivning lägenhetsnummerskyltar

Lägenhetsnummerskyltar vi säljer är oftast i graverad plast. Men kan också beställas i exempelvis mässing eller rostfritt stål. Följande specifikationer gäller för dessa material:

Fästmetoden som är absolut vanligast till lägenhetsnummerskyltar är tejp. Denna tejp är oerhört hållbar och lossnar inte i första taget. Skyltar med tejp som fästmetod kan användas både inomhus och utomhus.

Skapa lägenhetsnummerskyltarna precis som du vill

Hos oss kan du skapa dina skyltar precis som du själv vill. Med hjälp av vårt designverktyg väljer du bland annat storlek, material, motiv, färg och fästmetod.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar, behöver hjälp med din beställning eller att skapa lägenhetsnummerskyltarna. Våra skyltexperter hjälper dig gärna även med tips och expertis utifrån våra material och fästmetoder.

Du når oss på info@skyltmax.se eller 031-44 81 78.

Vad tycker våra kunder?