Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om restaurangskyltar

Vilka restaurangskyltar behöver din restaurang? De flesta restauranger behöver skyltar som informerar, gör reklam eller visar vägen. I vår Skyltomat kan du skapa personliga skyltar som passar in i din restaurangs miljö.

Den första restaurangskylten som gästen ser är fasadskylten som visar upp restaurangens namn. Det är oftast restaurangens största skylt – men inte den enda. Redan vid dörren möts gästen av en skylt med öppettider och inte sällan finns även menyn tillgänglig här. Inne på restaurangen hänger det oftast en skylt på toalettdörren och personalen har ofta namnskyltar.

Restaurangskyltar – Några exempel

Skylt för öppettider

Att ha en skylt med restaurangens öppettider är nästan ett måste. Glöm inte heller en skylt med texten ”OPEN” eller ”Vi har öppet” som fyller en god funktion i de fall restaurangen har öppet på lite mer udda tider.

Namnskyltar

Namnskyltar för personalen är främst vanligt på större restauranger men kan även användas på pizzerior eller restauranger där få arbetar. Med en namnskylt blir mötet med gästen personligare och dessutom vet gästen vem den pratat med.

Meny

En stor och tydlig menyskylt är en av de vanligaste restaurangskyltarna. Med fördel kan menyskyltar finnas både inne i restaurangen och utanför så att förbigående kan se vad som erbjuds.

Toalett

Ibland räcker det med en liten dörrskylt som markerar var toaletten är. På större restauranger kan det också behövas skyltar som visar vägen dit.

Rökning förbjuden

Det har i många år varit förbjudet att röka på restauranger i Sverige, vilket är ett förbud som de flesta accepterar. Däremot kan det behöva påpekas med en Rökning förbjuden-skylt i restaurangen eller på utomhusserveringen.

Så monterar du vinyltexter i din restaurang

Vad tycker våra kunder?