Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Aluminiumskylt gul "Varning för pigga pensionärer"

Aluminiumskyltar, 250x300 mm, Aluminium, Skruv

762.00 kr

Pris inkl. moms

Nöjd kund-garanti
Snabb leverans

Produktinformation

Typ:

Aluminiumskyltar

Bredd:

250 mm

Höjd:

300 mm

Tjocklek:

1,5 mm

Material:

Aluminium

Fästmetod:

Skruv

Produktbeskrivning

Roliga skyltar kan lätta upp stämningen på jobbet, i hemmet eller i föreningslokalen. Även om ett budskap i grunden är torrt och tråkigt så går det alltid att hitta på ett roligt sätt att förmedla det på. Låt fantasin flöda och bjud din omgivning på underfundiga, humoristiska och roliga skyltar.

En rolig skylt kan i stort sett förmedla vilket budskap som helst. För dig som har svårt med inspirationen kan det vara bra att se över vilka teman de vanligaste skyltarna inom detta område har.

Roliga skyltar med olika teman

Roliga vägskyltar

Dessa skyltar tar ofta utgångspunkt i de vägskyltar som finns i trafiken, men modifieras med ett tvistat eller roligt budskap. Igenkänningsfaktorn hjälper till att skapa humor.

Roliga förbudsskyltar

Även här tas inspiration från trafiken. Det är vanligt att den klassiska förbudsskylten med en röd ring och ett rött streck igenom används tillsammans med en valfri bild eller symbol. Dessa bilder kan variera mycket beroende på vad som är förbjudet att göra.

Roliga uppmaningsskyltar

Designa roliga skyltar till hemmet. I denna kategori finns den klassiska ”Städa efter dig – Din mamma jobbar inte här” -skylten och många varianter på den. Den här typen av skylt syftar till att ge en uppmaning på ett lite humoristiskt sätt.

Roliga dörrskyltar

Med felstavningar, konstiga synonymer eller antydningar blir en skylt betydligt roligare än om den beställs i klassiskt utförande. Detta gäller allt från dörrskylten hemma till skylten som markerar ut konferenslokalen.

Roliga namnskyltar

Namnskyltar på kontorsdörrar eller på arbetskläderna behöver inte vara stela och tråkiga. Våga bryta mönstret och skapa en roligare namnskylt för en roligare arbetsdag. 
Beställ en rolig skylt och bjud omgivningen på dagens skratt!

Roliga varningsskyltar

Skylta med din humor och skapa dina egna roliga varningsskyltar med text och bild som sticker ut och bidrar till ett gott skratt. I Skyltomaten finns alla möjligheter för att designa roliga varningsskyltar. 

Montering med skruv

Vad tycker våra kunder?