Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om 'Till salu-skyltar'

Vad vill du sälja? Oavsett vad ökar chansen med en tydlig Till Salu-skylt som pålyser för omgivningen att något är till salu. Bilen, båten, huset eller kanske heminredningen – välj vad som ska säljas. Välj även hur skylten ska designas med olika färger, former och material.

På en loppis går det bra med egna pappersskyltar som visar vad som är till salu. Men är det ett hus, en bil eller annat med ett högre värde kan egenmålade skyltar ge ett oseriöst intryck. Lägg ner lite tid på skylten och öka chansen till försäljning.

Till salu-skylt – Att tänka på

Hus

Den vanligaste Till Salu-skylten är troligtvis den som används vid försäljning av hus. Mäklarna har i detta fall färdiga skyltar som placeras ut kring bostaden. Men självklart kan det kompletteras med egendesignade skyltar. Detta är inte minst viktigt om man väljer att marknadsföra och visa huset själv och därigenom hålla nere mäklarkostnaden.

Här är det viktigt att lyfta fram eventuell fastighetsförmedling och visningsdatum. Något som blivit modernt på senare tid är även att en qr-kod sätts på skylten. Detta gör att förbipasserande lätt kan ta fram sin smartphone, scanna av koden och direkt få information om bostaden som är till salu. 

Bil

Att sätta en Till Salu-skylt i bakrutan på bilen är ett effektivt sätt att visa för omgivningen att bilen ska säljas. Var noga med att uppge information om fordonet, pris och inte minst kontaktuppgifter. Denna skylt kan liknas med en annons på Blocket. Ju tydligare man är desto större chans att en kund hör av sig.

Montering av till salu-skyltar med stolpfäste

Vad tycker våra kunder?