Hoppa till innehållet

Företagskund? -20% rabatt vid beställningar över 5000kr - sales@skyltmax.se

Hej Företagare!

Vi har ett helt gäng med skyltexperter som gärna hjälper dig med utformning av skyltar och annan uppmärkning åt ditt företag, förening eller samfällighet.

Klicka här för en första kontakt eller ring oss på 031-448178


Det ska vara enkelt!

Vi vet att behovet av skyltar ser väldigt olika ut beroende på vilken bransch du arbetar inom. Vi vet också att du behöver en mängd olika typer uppmärkningar och skyltar - större aluminiumskyltar kan behövas kompletteras med dekaler, namnskyltar och mässingsskyltar.

Lyckligtvis kan du beställa allt hos oss - och vill du inte göra det på egen hand i vårt designverktyg Skyltomaten så hjälper våra skyltexperter dig mer än gärna!

Antingen från grunden, med en idé från dig eller utifrån tydliga grafiska riktlinjer.

Klicka här för att få en offert.


Akrylskyltar

Få ditt varumärke att stå ut. På en akrylskylt ger du ditt varumärke bästa möjliga exponering och du kan fästa den på nästan vilket underlag du vill!

Se exempel och bli inspirerad här

Banderoller

Hos oss kan du skapa banderoller i den storlek, färg och print som du behöver. Ett effektivt och slagkraftigt verktyg att använda på mässor, kampanjer eller fester.


Dekaler

Dekaler kan användas på alla släta underlag, inne och ute. Märk upp skyltfönster, bilar eller väggmenyer enkelt och snyggt.


Plastskyltar

Med plastskyltar kan du skapa kreativa och iögonfallande skyltar, de passar i många olika utrymmen och kan användas både inne och ute.


Aluminiumskyltar

Aluminium är robust och vädertåligt. Därför lämpar sig aluminiumskyltar väl till skyltning utomhus som fasadskyltning, reklam eller uppmärkning.


Rostfria skyltar

Rostfria skyltar lämpar sig bra för riktigt tuffa miljöer som industrier, anläggningar eller uppmärkning av maskiner. Du kan välja mellan ett flertal olika storlekar och fästmetoder för att passa just dina behov.


Konturskurna skyltar

Konturskurna skyltar är stilrena och tydliga utskurna bokstäver som går lika bra att använda inne som ute. Du väljer enkelt typsnitt och storlek på bokstäverna i vårt designverktyg.


Märkskyltar

Mindre märkskyltar går att få i plast, stål och mässing du väljer vilket som passar just dig bäst beroende på användningsområde. Är du osäker finns våra skyltexperter alltid till hands för tips och råd.


Namnskyltar

Skapa en mer personlig kundupplevelse med namnskyltar i ditt företags grafiska profil. Hos oss kan du få namnskyltar i både plast, trä och metall.


Affischer

Skapa motiverande tavlor till kontoret, informationsblad eller reklamkampanjer med affischer i valfri storlek.


Träskyltar

För att få en organisk känsla i ett utrymme är en träskylt en bra idé. Träskyltar fungerar perfekt som informationsskyltar, entréskyltar eller toalettskyltar.


Mässingsskyltar

Få skyltar kan se så exklusiva ut som mässingsskyltar. Visa ditt företagsnamn och inge en känsla av stabilitet och trygghet redan när dina kunder kliver in. Vi har en mängd olika mässingsskyltar för dig att välja mellan.


Garanterat nöjd

Vår största målsättning är att du ska känna dig trygg i att handla från Skyltmax. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning är vi inte heller nöjda. Därför omfattas alla våra kunder av vår nöjd kund-garanti.


Snabba leveranser

Ha dina skyltar inom 7 dagar! Vi har en snittleveranstid på 4 dagar från lagd order. Det är vi stolta över!

100% Klimatkompenserat

Vi är medvetna att vi som företag har en påverkan på klimatet och ser det därför som en självklarhet att ta ansvar för våra utsläpp.


Kontakta oss!

Oavsett vad du behöver hjälp med så finns våra skyltexperter till hand. De designar åt dig eller stöttar dig i materialval och fästmetoder om du känner dig osäker. Ring på 031-448178 eller klicka här

Vad tycker våra kunder?