Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Mer information om adresskyltar

”Jag beställde en adresskylt för att visa mina besökare var jag bor samt för att få en personlig prägel på fastigheten – det där lilla extra som saknades efter att jag flyttat in”.

Det säger en av många kunder som köpt adresskyltar från oss. I detta fall hade skylten information så som efternamn, gatunamn och gatunummer. Som grädden på moset köpte även personen en matchande skylt med husets eget namn.

Precis som kunden ovan kan du sätta upp din adresskylt på staketet som avgränsar tomten. Du kan även skaffa en adresskylt på brevlådan, eller varför inte på husfasaden? På privata vägar förekommer det även att en adresskylt sätts upp på en stolpe för att varsko bilister om vilken väg de färdas på. 

Oavsett ändamål eller var du vill sätta upp din skylt har vi det som behövs. Välj mellan flera olika material och fästmetoder för dina adresskyltar. Vi rekommenderar att du väljer ett material som håller utomhus länge och inte förlorar vare sig färg eller fäste. Därtill är det bra om skylten är väl synlig från gatan, framför allt om utryckningsfordon behöver hitta snabbt. 

Här kan du se vilka av våra material som passar till adresskyltar och som håller i 7–10 år innan färger, fäste eller annat förlorar kvalitet.

Aluminiumskyltar, konturskurna skyltar, graverade plastskyltar, vinyltexter och rostfria skyltar.

Adresskylt fasad

Husfasaden är ett vanligt ställe att sätta upp sin adresskylt på. Oftast i anslutning till entrén. Detta kan vara ett husnummer, namn på er som bor i huset eller gatunamn.

Förslag på skyltmaterial till staket: Konturskurna skyltar, aluminiumskyltar, aluminiumskyltar i emaljstil, graverad plast.

Adresskylt brevlåda

Adresskyltar på brevlådor är mindre och brukar informera om namn och husnummer.

Förslag på skyltmaterial till brevlådan: Rostfritt stål, graverad plast eller vinyltexter.

Adresskylt staket

Adresskyltar på staketet kan ses som ett komplement till exempelvis husfasaden. Här kan du vara lite mer kreativ, döp fastigheten till något, skriv ett litet budskap eller kör på det klassiska med gatunummer och namn. 

Förslag på skyltmaterial till staket: Aluminiumskyltar, aluminiumskyltar i emaljstil, graverad plast.

Vad tycker våra kunder?