Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om hotellskyltar

Skapa den perfekta atmosfären på hotellet med hjälp av hotellskyltar. Här har du möjlighet att sätta touch på hotellets helhetsintryck. Guida besökaren rätt med hjälp av hänvisningsskyltar till rummen, namnskyltar till personalen, stör ej-skyltar, dörrskyltar med namn eller nummer – eller en guidning till vad som finns på varje våning vid hissen.

Hos oss hittar du allt du behöver för ditt hotell i skyltväg. Om du inte hittar det du söker på vår hemsida är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig med din idé oavsett material eller utformning. Om du är ute efter en form eller ett material som inte listas på vår hemsida kan vi beställa in och lösa dina behov. Läs gärna mer om vårt skyltutbud mot hotell.

Boka ett möte eller ställ dina frågor till oss

Begär en offert

Inspiration till hotellskyltar

Inget hotell är det andra likt, nästan i alla fall. Därför lägger vi stor vikt vid att kunna anpassa varje skylt utefter hotellets behov – med grafisk profil, varumärke och utformning. Med det sagt finns det många ställen på ett hotell där skyltar hjälper till att guida eller informera. Nedan listar vi ett antal olika skyltar som passar utmärkt för hotellverksamheter som vi kan erbjuda.

Dörrskyltar med rumsnummer

Dessa skyltar är troligtvis de vanligast förekommande på hotellet. På ett mindre hotell kan det istället handla om temarum med rummets namn på väggen istället. Kika gärna på våra konturskurna skyltar. Vi kan konturskära text, logotyper och siffror i flera olika material. Konturskurna skyltar passar också utmärkt som fasadskyltar – perfekt för visa upp hotellet utifrån.

Rumsskyltar

Det är inte bara hotellrummen som behöver markeras upp med skyltar. Det är även en fördel att markera upp exempelvis konferensrum, städförråd, bagagerum och andra personalrum för att underlätta för både gäster och personal.

Hänvisningsskyltar

För att gästerna från start ska hitta till sitt hotellrum eller andra platser på hotellet behövs hänvisningsskyltar. Visa i vilken riktning rumsnumren finns på varje våning. Skylta till hissen, konferensrummen, toaletten eller baggagerummet. Denna skyltning bör finnas på flera platser i hotellet och göra det så enkelt som möjligt för gästerna att hitta.

Namnskyltar

Att personalen som står i receptionen har namnskyltar är mycket vanligt. Inte minst underlättar det för gästerna att veta vem som gett informationen om andra frågor uppstår. Namnskyltar gör det personliga mötet lite personligare. Vi kan erbjuda namnskyltar med nål, magnet eller militärklämma – och kan rekommendera att de följer övrig stil på era hotellskyltar.

Bordsskyltar

Många hotell driver även restauranger i anslutning. Då är det ju alldeles utmärkt att skaffa sig bordsskyltar. Våra bockade aluminiumskyltar med digitaltryck finns inte listade på hemsidan, men går likväl att beställa. Prata gärna med oss på telefon 031-44 81 78.

Bockade skyltar är en populär tillverkningsteknik som används i framtagning av hotell/restaurangskyltar. Oftast som skylt för bordsreserverationer eller skyltar som visar vilken typ av mat det bjuds på på frukostbuffén.

Handtagsskyltar

Stör ej eller vänligen städa mitt rum är två typer av handtagsskyltar gästerna brukar kunna sätta på dörren för att visa städpersonalen om det är okej att städa rummet eller inte. Allt fler hotell skapar egna texter på dessa skyltar istället för de generiska. Vill du vara kort och informativ eller rolig med glimten i ögat?

Dessa skyltar har vi heller inte listat på vår hemsidan men de finns i sortimentet och vi har inga problem att fixa det åt er om ni vill beställa dem.

Informationsskyltar

Brandskyltar, nödutgångar, dekaler, förbudsskyltar eller varningsskyltar; det kan finnas många viktiga saker på hotellet som måste informeras om. Vi kan bistå med alla dessa typer av skyltar i material som plast, aluminium, mässing, trä, miljövänlig papp och många fler.

Vägskyltar samt parkeringsskyltar

Våra vägskyltar kan beställas både i vanlig aluminium eller som reflekterande så att de även syns i mörker. Vi kan bocka dem med stolpfäste och du kan beställa platta för att sätta upp på fasaden. Skyltarna går att få i flertalet olika färger och är gjorda för utomhusbruk under Sveriges alla årstider.

Rökning förbjuden

Att rökning är förbjudet inne på hotell vet de allra flesta. Det är ett förbud som funnits länge i Sverige. Men för turister är det inte lika uppenbart då förbudet mot rökning i allmänna lokaler skiljer sig mellan länder. Därför finns det nästan alltid en rökning förbjuden-skylt i hotellrummen. Den kan du enkelt beställa hos oss i flera olika varianter.

Frågor om specialbeställningar?

Våra skyltexperter hjälper dig gärna med utformning av hotellskyltar och annan uppmärkning. Kontakta oss så hittar vi en lösning – både vad gäller standard- eller specialbeställningar. Vi har lång erfarenhet av hotellskyltar och hjälper dig gärna oavsett behov.

Jag vill skicka en offertförfrågan eller ringa er på 031-44 81 78.

Kolla gärna in våra hotell- och restaurangskyltar för en helhetslösning.

Så monterar du skyltar med skruv

Vad tycker våra kunder?