Hittar du inte det du söker?

I vår Skyltomat kan du designa skyltar helt efter egen önskan. Anpassa text, färg, form, storlek och mer.

Börja designa din skylt

Information om stör ej skyltar

Stör dina arbetskollegor dig lite väl ofta under arbetsdagen? Knackar grannarna på precis när barnen ska nattas eller vill ni inte bli störda under mötet? Oavsett orsak så är en ”stör ej”-skylt precis vad som behövs.

Skapa tystnad och lugn genom en trevlig skylt med ett tydligt budskap – Stör ej! Tillfällena är många då tystnaden är eftertraktad. Alla åldrar behöver sina tillfällen. Allt från bebisar till de allra äldsta.

Stör ej Skylt - Några exempel

Ungdomsrummet

Stör inte! Knacka! Här bestämmer jag! Skylten till ungdomsrummet brukar vara fulla av uppmaningar om att inte störa den som bor i rummet. Låt barnet eller ungdomen designa sin egen skylt – det blir ofta mycket uppskattat. 

Stör ej, Prov/Intervju pågår

Ofta blir effekten bättre av denna sorts skylt om man anger varför störning inte får ske. Står det att det är prov är fler benägna att följa skyltens budksap än om det enbart står ”Var god Stör ej”. Detta gäller alltså oavsett orsak.

Stör ej, Sovande barn

Som småbarnsförälder är det minsta man vill att bli störd under kvällens nattningsprocedur. En ringklocka eller dörrknackning kan göra att man får börja om från början. Att hänga ut en personligt utformad skylt med budskapet ”stör ej” är då mycket effektivt.

En liknande skylt är ”Stör ej – Sovande Bebis” som är bra att hänga på barnvagnen för att alla som är i närheten ska visa extra hänsyn. 

Do not Disturb

En klassisk ”stör ej-skylt” som framförallt hittas på hotell. Ett måste i varje hotellrum så att gästerna kan hänga ut skylten på dörrhandtaget för att visa att städpersonal inte ska störa.

Montering med skruv

Vad tycker våra kunder?