Hur du designar vinyltext


Steg 1.

I Skyltomaten börjar man med att klicka på "Storlek" i vänsterspalten. Här anpassas vinylens storlek genom att skriva in mått i mm. I storleks-anpassningen kan man välja automatisk storlek, då kommer vinylens storlek att anpassa sig till bild och/eller text när man ändrar storleken på objekten.

Steg 2.

Lägg till text genom att klicka på ''Text'' i vänsterspalten. Här lägger du till textobjekt som du kan anpassa med typsnitt, färg, textstorlek och ändra texten till fet, kursiv eller i understruken stil.

För att använda olika typsnitt lägger du till ett nytt textobjekt och byter till önskat typsnitt. 
Det går även att beställa spegelvänd vinyltext för att fästa vinyltexten på insidan av fönster- eller bilrutor. Det gör man genom att välja spegelvänd under ”Text” och ‘’Justera’’.

Steg 3.

Lägg till bild genom att klicka på bildikonen i vänsterspalten. Här kan du välja att ladda upp egna bilder. Vi rekommenderar följande format: JPG, JPEG, PNG, SVG. Du kan även använda bilderna från vårt bildarkivet.
För att flytta objekt klickar och drar du i bilden eller texten och flyttar den till önskad plats.


Steg 4.

Använda hela vinylens storlek genom att klicka på objekten och använda de blå cirklarna och dra ut objektet så det täcker hela vinylen.  När du är färdig med din design kan du ändra bredd och höjd till automatisk, då tillkommer det marginaler för vinylen som gör att designen inte skärs av i tillverkningsprocessen. 

Steg 5.

Klart! Din vinyltext kommer att tillverkas och inom ett par dagar levereras till dig. Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på info@skyltmax.se eller 031-44 81 78.

Titta gärna på vår instruktionsvideo om hur du fäster din vinyl här.

Här vill jag ha in en bild alternativt få in videon.

Vad tycker våra kunder?